MAPA D'ESKOCELLS

14 June 2021

Participació d'Eskocells a "FaM" (Flors al Mercat).

Participació d'Eskocells a "FaM" (Flors al Mercat 12 i 13 de juny del 2021)

Moltíssimes gràcies a @Florsalmercat  https://www.instagram.com/florsalmercat/?hl=es, per convidar-nos a explicar els #eskocells https://www.instagram.com/eskocells/?hl=es dins els seu festival dedicat a les plantes i artesania verda. Ha passat molta gent per la nostra parada i hem pogut explicar el projecte:

  • Enverdir els espais urbans aprofitant un recurs abundós i oblidat com són els escocells, amb o sense permís (per tant la "k" d'okupa).
  • Hem explicat com l'Ajuntament de Barcelona ens ha promés un sistema oficial perquè els veïns puguem responsabilitzar-nos d'escocells específics i que ens han dit que la nostra pressió i plantades ajuda a tenir la pressió necessària per completar el projecte.
  • Tant els agrada el nostre projecte que ens van convidar apresentar-lo dins el marc de la presentació del Pla de Natura (el vídeo està a https://eskocells.blogspot.com/). 
  • Altres ajuntaments també estan molt oberts. Prova-ho al teu poble!
  • Repartir moltes llavors. Si et vas quedar sense, segueix-nos i envia'ns un missatge i te les farem arribar. (De fet si ens voleu enviar una carta a Eskocells, carrer Maria 11, Baixos, 08012 Barcelona amb un sobre i adreça teva especificant les llavors que vols, ens ho poses molt fàcil! Nosaltres anem guardant llavors de les nostres plantes per poder compartir-les amb tots vosaltres).
  • Plantar dos eskocells a la Plaça Margarida Xirgu.
  • @livingchar_ https://www.instagram.com/livingchar_/?hl=es va contribuir el compost amb biochar que hem fet per millorar el terra de l'escocell i una veïna ja s'ha ofert per regar. Segur però, que fa falta més suport. Si passes per allà, porta una ampolla d'aigua!
  • I si vols ajudar d'alguna altra manera apunta't al nostre Telegram on ens organitzem: https://t.me/Eskocells


























 Llavors que es van regalar per plantar i que en un futur podrien ser  així:



La plantada dels dos escocells:
















No comments:

Post a Comment